Set param error. Please ensure your verson is AC3.3+

Hey, guys. running a px4 radiolink module and couple issues. One, i hooked up my esc to channel 3 but i don’t get any values when going through servo output. I do. however get throttle values in radio calibration. But when going through esc calibration, it says set param error, Please ensure your version is AC3.3+. PLEASE HELP very frustrating.

Update to the latest stable ArduPlane and make sure your vehicle is armed, otherwise no PWM output.

I am having the same problem. There is one thing I don’t understand it is a plane firmware flashed, why it needs to be arducopter.

  1. Uninstall mission planner.
  2. Install the latest missionplanner
  3. Update the firmware to ArduPlane 4.0.9

Thank you for your quick reply.
1, The mission planner I just downloaded few days ago. I guess it’s the latest version.
2, I am flying a traditional airplane. What is the reason that I need to update the firmware to arducopter.

Additionally, I am using the latest version of the fiware because I need to use the Fport.

sorry I did not read carefully, I thought you mean Arducopter.

  1. Uninstall mission planner.
  2. Install the latest missionplanner
    Is it 1.3.74 mission planner?
  3. Update the firmware to ArduPlane 4.0.9
    would this version support Fport?
  1. yes.
  2. No. You need 4.1.0-dev for that.

2, this is the version that i am using.
3, i set the esc with Dshot600, it tells that needs to be AC3.3+, what did i set wrong?
can i set 2 esc with dshot while other servos all remain pwm 50HZ. firmware 4.1.0 latest

hi, you got lucky with the problem