Servers by jDrones

BL Heli_32 Talon ESC pass through Issue - Matek 405 Wing

Hello All,

I’m having trouble connecting BL Helo_32 Suite to my ESC via Ardupilot (4.0.5) pass through. Below are my settings in Ardu.

I’m using the latest version of BL Heli 32 Suite (BLHeliSuite32_32714). The program just seems to crash, goes to ‘not responding’ and I have to close down the application via task manager. I’m using the Betaflight interface.

I have tried another version of BL Heli 32 Suite 32.6.1.0 and I seem to get better results but it still errors. It seems to goes into a continuous loop if I look in the logs. Please see below

Any help would be much appreciated.

My RC Out is: 29/06/2020 23:15:36 : RCOut: PWM:1-9

I have set SERVO_BLH_OTYPE to 4 (which I thought forced it to use Dshot 150?)

I get a ‘Bad Channel’ error message when setting SERVO_BLH_TEST.

It looks like your motors are never getting assigned to Dhsot then, Try setting SERVO_BLH_MASK for the motor servo outputs.

Ok now I have better results;

29/06/2020 23:40:31 : RCOut: DS150:1-2 PWM:3-9

29/06/2020 23:43:25 : ESC: Test PASSED
29/06/2020 23:43:25 : ESC: Prot 5 Good 186393 Bad 0 0 0 0 x0

29/06/2020 23:43:25 : ESC: BL_ReadBuf 16 -> 19
29/06/2020 23:43:25 : ESC: BL_SendCMDSetAddress 0xEB00
29/06/2020 23:43:25 : ESC: BL_SendCMDSetAddress 0xEB00
29/06/2020 23:43:25 : ESC: BL_ReadBuf 256 -> 259
29/06/2020 23:43:25 : ESC: BL_SendCMDSetAddress 0x7C00
29/06/2020 23:43:25 : ESC: Interface type imARM_BLB
29/06/2020 23:43:25 : ESC: BL_ReadBuf 8 -> 9
29/06/2020 23:43:24 : Initialising APM
29/06/2020 23:43:24 : ESC: BL_ConnectEx 0/1 at 1

Servers by jDrones