Servers by jDrones

ArduRover   Rover 4.0


Topic Replies Activity
About the Rover 4.0 category 4 October 7, 2019
Issues with ground steering 5 January 24, 2020
Weird behavior in tracked vehicle when STEER_TYPE=1 6 January 24, 2020
Compas shift when mounted 14 January 23, 2020
Rover-4.0.0 released! 36 January 20, 2020
Ardurover Balance Bot: EKF3 problems (yaw), mission impossible SOLVED! 5 January 20, 2020
Large Rover - Sabertooth Trouble Turning 29 January 18, 2020
Rover-4.0.0-rc3 available for beta testing! 23 January 17, 2020
Multiple sensors documentation missing -- RNGFND 4 January 16, 2020
Fence is unavailable to write to pixhawk 2 when use 915MHz data transfer on QGC 21 January 16, 2020
Skid Steer Tank Motor Test Problem 9 January 15, 2020
MB1240 distance sensor connected with APMv2.6 reading is not correct and no checkbox to enable the sensor,help! 1 January 15, 2020
Use wheel encoder to control a brushed motor (winch) on a boat 7 January 13, 2020
Add do_set_parameter to create missions 3 January 11, 2020
Skid-steering problem 2 January 9, 2020
Rebuilding Rover but encountering errors 7 January 9, 2020
Auto mode does not work on Rover 4.0, works on Rover 3.5.2 2 January 8, 2020
Ublox GNNS Data Formats 5 January 8, 2020
Eclipse is PAINFULLY slow 4 January 6, 2020
Bad AHRS all the time 22 January 6, 2020
Tuning an ultra slow rover 4 January 6, 2020
Rover no throttle response 5 January 5, 2020
Redclaw Crayfish Aquaculture Feeder 6 January 3, 2020
Shutdown the power when turn the rover faster or forward fast 13 December 31, 2019
Skid Steer using linear actuators setup question 3 December 31, 2019
ArduRover- PIXHAWK 2 December 28, 2019
Steering not working properly in auto and steer mode 4 December 28, 2019
calibration problem with esc 2 December 28, 2019
Rover fast waypoints? 5 December 28, 2019
Steering Rate PID Tuning rover 4.0 2 December 25, 2019
Servers by jDrones