Servers by jDrones

ArduPlane   Plane 3.9


Topic Replies Activity
Servo out trim at pwm 1100 4 December 28, 2019
Can someone explain trim throttle? 4 December 20, 2019
Battery call out 1 December 20, 2019
Camera feedback with hotshoe does not count properly 4 December 9, 2019
Getting "No GPS" when I switch on my radio (omnibus f4 pro) (solved) 3 December 9, 2019
Arduplane Auto Take-off 10 December 9, 2019
Pixhawk digital airspeed sensor + external compass on I2C Splitter 10 December 5, 2019
Why are you still using an airspeed senser 2 December 5, 2019
Support multiple models of IMU 2 December 2, 2019
THE F4050 wing can't get telemetry feedback from TEKKO32 ESC8 1 December 2, 2019
QGroundcontrol can't retrieve full set ofparameter 3 November 20, 2019
The plane suddenly increase power and hit the side of road on ground 2 November 14, 2019
Does the wind affect auto tune 2 November 12, 2019
How to fix airspeed sensor error of installed 1 November 12, 2019
TECS climb rate overshoot when using low speedweight 7 November 11, 2019
ARSPD_FBW_min parameters don't work 5 November 3, 2019
Tri Tilt VTOL, Elevons works crazy in QHOVER and oposite to the mots 13 October 30, 2019
Possible plane 3.9 incompatibility with Disco 5 October 30, 2019
ArduPlane with Matek F765 1 October 29, 2019
Unnecessary high throttle in Feb and cruise 1 October 27, 2019
Calibration of the onboard compass qmc5883l 3 October 26, 2019
PIX4 Skyhunder throttle failsafe not triggered 3 October 21, 2019
High altitude security inspection 1 October 21, 2019
Pitch oscillations 1 October 20, 2019
Pixhawk Mini 3DR 1 October 20, 2019
No matter any combination of Servo1/2 & RC1/2 reversal and elevons, stabilized roll is always backwards 1 October 19, 2019
Elevator channel twitching with Throttle input in all Stabilized flight modes 1 October 19, 2019
Airspeed sensor (and FC) for high speed application 3 October 17, 2019
Acro mode control deflection 1 October 17, 2019
Board makes strange turn on takeoff 1 October 17, 2019
 
Servers by jDrones